Vans en Haribo maken een collectie om van te snoepen

“Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij.” De slogan van het bekende snoepjesmerk staat permanent in ons geheugen gegrift, en binnenkort misschien ook wel op onze schoenen. Haribo slaat namelijk de handen in elkaar met kleding- en schoenenmerk Vans, met als resultaat een collectie om vingers en duimen bij af te likken.

Camille Van Puymbroeck

Wie zin heeft om het kind in zich naar boven te halen, is met de samenwerking aan het juiste adres. Zoals te verwachten viel, staat die namelijk bol van de snoepjeskleuren en ook het artwork laat er geen twijfel over bestaan: dit is een collectie voor mensen die zichzelf niet al te serieus nemen. Een beetje speelsheid mag wel en wordt zelfs aangemoedigd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Concreet bestaat de lijn uit twee paar schoenen voor volwassenen, twee hoodies (helemaal Vans-gewijs), twee paar kinderschoenen, een kindershirt, een hoodie voor kinderen en, ja hoor, een pet. Waar de kleding duidelijk de naam en het logo van Haribo draagt, zijn de schoenen ietwat subtieler. De Vans x Haribo Old Skool V zijn bijvoorbeeld glimmend geel met een beertjesprint, de Sk8-Hi sneakers op hun beurt zijn babyblauw met zwart én dragen de Haribo-slogan in tien talen. Het leukst zijn misschien nog de kindersneakers, die volledig rood kleuren én een heus gummybeertje op de voorkant hebben staan.

Fans moeten voorlopig nog even geduld hebben, want de collectie is pas vanaf 6 april te koop. Het zal via de website ook mogelijk zijn om je eigen draai te geven aan de collectie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer