Verkoop van Hof van Cleve zorgt voor stormloop in reservatiesysteem

Peter Goossens en Floris Van Der Veken die vanaf 1 januari Hof van Cleve overneemt© Inge Kinnet

Na het nieuws over de verkoop van het Hof van Cleve is er een stormloop ontstaan om nog eens te proeven van het talent van Peter Goossens. Tot en met eind september, zover loopt het reservatiesysteem momenteel, is er geen enkel tafeltje van twee meer vrij. “Voor tafels van vier of meer is er hier en daar nog een gaatje.”

Elke eerste dag van de maand opent er een nieuw slot binnen het reservatiesysteem. Zo kon er nu op woensdag 1 maart vanaf middernacht gereserveerd worden voor de volledige maand september. “Om twee minuten na middernacht liepen de eerste reservaties al binnen”, klinkt het bij het Hof van Cleve. “Daarna volgden er nog veel. Mensen zaten duidelijk te wachten. De ganse ochtend krijgen we de ene na de andere mail en telefoon binnen. Ook voor wat er nog vrij was voor september. Het gaat zeer snel.”

LEES OOK. Peter Goossens en zijn opvolger over de (ver)koop van Hof van Cleve: “Die vraag kwam toch wel even heftig binnen”(+)

Goossens (58) draagt op 23 december de sleutels van zijn zaak over aan keukenchef Floris Van Der Veken (34). Wie nog eens van de driesterrenchef zijn kunsten wil proeven, kan dus nog proberen een plekje te reserveren in oktober, november en december. Die reservatieslots openen op respectievelijk 1 april, 1 mei en 1 juni. Het volledige menu kost met aangepaste wijnen 610 euro per persoon. Maar je kan er ook à la carte eten. Voor hoevekip met artisjok, aubergine en vin jaune betaal je 150 euro, voor tarbot met prei en 30 g kaviaar is dat 265 euro. (csn)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen