Een baby raakte levensgevaarlijk gewond na een val bij de onthaalouder in Tweebunders, Kessel-Lo.
Volledig scherm
Een baby raakte levensgevaarlijk gewond na een val bij de onthaalouder in Tweebunders, Kessel-Lo. © Vertommen

Baby nog in levensgevaar, parket opent onderzoek: “Verklaring onthaalmoeder (33) strookt niet met verwondingen”

Het parket van Leuven heeft een onderzoek geopend wegens opzettelijke slagen en verwondingen in verband met het incident in Kessel-Lo, waarbij een baby een schedelfractuur opliep. De onthaalmoeder (33) verklaart dat het meisje van zes maanden uit haar armen viel, maar die verklaring komt niet overeen met de bevindingen van de wetsdokter.

  1. De onstuitbare opmars van alcoholvrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”
    PREMIUM

    De onstuitba­re opmars van alcohol­vrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”

    “Een aantal jaar geleden verkochten we nog geen tien alcoholvrije biervarianten. Nu zijn dat er een vijftigtal.” Weinig succesverhalen spreken zo tot de verbeelding als dat van alcoholvrij bier. Waar voor het ‘nulprocent-gerstenat’ luttele jaren geleden nog alom de neus werd opgehaald, kondigde hoofdsponsor AB InBev deze week zijn Corona Cero aan als vlaggenschip van de Olympische Spelen in Parijs, én rapporteerde de bierreus een toegenomen verkoop van bijna een kwart in twee jaar tijd. Maar maakt de NA-variant ook een kans in bierhoofdstad Leuven? Op zoek naar het antwoord. “De huidige generatie gaat heel anders om met alcoholconsumptie.”
    Leuven
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.