“Is het een G?”: studente begaat onbegrijpelijke blunder tijdens Amerikaanse ‘Rad van Fortuin’

Voor iedereen was het overduidelijk, behalve voor deelneemster Khushi. De Amerikaanse studente nam deel aan Wheel of Fortune en beging een enorme flater. De gênante gebeurtenis gaat ondertussen viraal op sociale media.

Het Amerikaanse Wheel of Fortune bestaat sinds 1983. Over de jaren heen werden er wel eens bizarre en hilarische antwoorden gegeven door de deelnemers. Ook in de Vlaamse versie van het programma gebeurde het dit wel eens. Je herinnert je misschien nog de Vlaamse zangeres ‘Ossebolle O’.

Ook in 2023 hebben de deelnemers van ‘Rad van Fortuin’ niet opgehouden met het begaan van hilarische blunders. Daar is deelneemster Khushi het levende bewijs van: toen ze bij de zoektocht naar een woord binnen de categorie ‘Eten en drinken’ de letter ‘H’ correct had geraden, dacht iedereen dat het niet meer mis kon lopen. Alle letters behalve eentje verschenen op het spelbord. De combinatie ‘FRE_H TROPICAL FRUIT’ (‘Vers tropisch fruit’) stond er te lezen. Toch bleek deze lettercombinatie niet duidelijk genoeg voor Khushi.

De presentator vroeg de studente om het woord te raden of aan het rad te draaien. Daarop handelde Khushi niet erg weloverwogen. Ze draaide aan het wiel en gaf haar antwoord: “Ik ga voor een G”, zei ze. Het publiek kon ogen en oren niet geloven.

Khushi verloor de ronde en vervolgens ook de aflevering van deelneemster Juliana.

 LSY

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER