Chiara spreekt ‘Big Brother’-bewoners toe na onverwacht vertrek: “Slangen bijten niet tot je erop trapt”

De Nederlandse Chiara heeft woensdag onverwachts het ‘Big Brother’-huis verlaten omwille van privéomstandigheden. Ze liet wel een videoboodschap achter voor haar medebewoners. Daarin lijkt ze een waarschuwing mee te geven: “Snakes don’t bite until you step on them”.

edb

Big Brother sprak zijn bewoners woensdagnamiddag toe, na wat al een bewogen dag was geweest. In de voormiddag moest Chiara plots het huis verlaten. “Beste bewoners, één van de redenen dat dit experiment zo bijzonder is en ook zo intens, is dat jullie hier zijn afgesloten van de buitenwereld, waardoor je soms als vanzelf gaat denken dat die buitenwereld ondertussen stilstaat. Als dat niet zo blijkt te zijn, dan schrik je daarvan. Al helemaal als ook de verdrietige kanten van het leven dit huis binnenkomen en één van jullie opeens naar huis moet.” Wat de exacte redenen voor het vertrek zijn, maakt Play4 op vraag van Chiara en haar familie niet bekend.

Chiara mocht ook zelf nog iets zeggen. Zoals elke bewoner die vertrekt, schonk ze haar gewonnen coins aan iemand in het huis. Jolien, haar beste vriendin in het huis, ontvangt vier munten. “Ik hoop dat je er iets lekkers mee koopt en het met niemand deelt”, lacht de Nederlandse.

Chiara zegt nog dat ze iedereen ontzettend zal missen, veel naar het programma zal kijken en dat ze met de finale zeker van de partij zal zijn. Op het einde geeft ze nog een waarschuwing mee. “Slangen bijten niet tot je erop trapt”, zegt ze in het Engels. Het is niet duidelijk over wie of wat Chiara het heeft. In het huis en door de fans op sociale media wordt wel geregeld gesproken over “snakes”, bewoners die niet oprecht zijn of een strategisch spel spelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER