Volledig scherm
PREMIUM

Jarige Toby Alderweireld wil straks met Antwerp naar de Heizel: “De stad en de club trots maken, die verantwoordelijkheid voel ik wel”

Het gedroomde cadeau voor zijn 34ste verjaardag? Een plaatsje in de finale van de beker. Toby Alderweireld voelt “een grote verantwoordelijkheid” om Antwerp een prijs te bezorgen. “Hier op een dag stoppen zonder trofee zou een ontgoocheling zijn.”

8 reacties

  • Erik De jongh

    1 jaar geleden
    Dave Hosten Rafc heeft de beker 3 jaar geleden gewonnen en de voorzitter is een zakenman die weet dat ge een zaak niet vanaf - 5 kunt opbouwen in enkele jaren volgend jaar zal RAFC zelfbedruipend zijn en met Marc Overmars is deze club binnen 5 jaar winstgevend tot spijt van wie het benijd
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Union is momenteel beetje in een dip, dus er zal een kans zijn voor dit middelmatige Antwerpen. Hebben ook een prijs(je) nodig na de mega investeringen van hun voorzitter, want ik denk niet dat hij nog een paar jaar zonder de eer van een prijs te kunnen pakken zal kunnen. Toch hoop ik dat Union zich plaatst want zij verdienen op basis van afgelopen twee jaar zeker een mooie prijs.
  • James Williams

    1 jaar geleden
    Beste transfer van laatste 20 jaar Toby. Op en top professioneel.
  • Monique Asaert

    1 jaar geleden
    Fier zijn voor de stad? Die tijd is voorbij, niks gezellig meer aan.
  • Rudy de clerck

    1 jaar geleden
    Topper