photo_news / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© photo_news / Photo News

“Ik mis hem iedere dag en ben niet alleen”: waarom het gissen blijft naar de toestand van Michael Schumacher, welke rol speelt zijn ‘levenstestament’?

“Michael is er en tegelijk niet.” Meer moest hij niet zeggen om overal in het nieuws te komen. Boodschapper van dienst was deze keer Eddie Jordan, zijn vroegere teambaas. De waarheid? Buiten familie, advocaat en verzorgend personeel weet niemand hoe Michael Schumacher (54) er tien jaar na zijn ski-ongeval echt aan toe is. “Omdat privé privé is”, zeggen zijn naasten. Of is er meer aan de hand? En wat met het ‘levenstestament’ van de Duitser?

14 reacties

  • Mick Huijs

    1 jaar geleden
    Fan vanaf de eerste dag ook nu hij er niet meer is. Niks meer dan respect voor zijn privé. Zo was ie altijd er is niks veranderd. Koester de herinneringen aan zijn gouden tijden net zoals wij met Senna doen.
  • viaene philippe

    1 jaar geleden
    Dit kan toch de bedoeling niet zijn wat een ( leven) triestig voor de persoon zelf .
  • Karin Deneyer

    1 jaar geleden
    Respect voor deze familie die er nooit voor heeft gekozen om op te vallen en best als bescheiden mag beschouwd worden. Toen hij nog volop top coureur was viel hij en zijn familie ook niet op in negatieve zin. Dat ze rijkelijk kunnen of konden leven is normaal met zo een vermogen. Zonde van dat ongeval maar respecteer hun keuzes. Kris Aerts.
  • Christiaan Vernist

    1 jaar geleden
    Privé is privé. Daar heeft een ander geen zaken mee. Boekskes staan al vol met mensen die graag in de belangstelling staan.
  • Kate Epelo

    1 jaar geleden
    De naam Schumacher is te belangrijk