Måneskin stond onlangs in de Qube.
Volledig scherm
PREMIUM
Måneskin stond onlangs in de Qube. © Q Music

INTERVIEW. Måneskin staat vanavond in uitverkocht Vorst Nationaal: “We hebben flink geëxperimenteerd”

Celebrities“Onze nummers gaan basically over alles waar Damiano over zaagt.” Al lijken fans van Måneskin daar zich niet meteen aan te storen. Zo’n 8.400 gelukkigen kunnen de groep vanavond van héél dichtbij bewonderen, en dat in een uitverkocht Vorst Nationaal. Wij mochten het Italiaanse viertal dan weer de kleren van het lijf vragen in een exclusief interview. Een gesprek over hun nieuwe plaat ‘Rush’, de samenwerking met idool Tom Morello en het leven sinds het Songfestival. “Mensen denken vaak dat we één geheel zijn. Maar we zijn vier verschillende mensen, met allemaal een andere smaak.”

4 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Ik ben geen muziek liefhebber maar wat ik kwestie interviews etc heb gezien zijn het toch gewoon 4 sympathieke mensen die het nog niet te hoog in hun bol hebben gekregen
  • Inge De Coene

    1 jaar geleden
    Enorm genoten van het concert!
  • Johanna Nooijen

    1 jaar geleden
    4 zo,n jonge mensen die zo goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik kan er uren naar luisteren en kijken. Het enthousiasme spat eraf ook buiten het podium. Hoop dat ze dit vast kunnen houden. Terechte winnaar Aan Remo en ESC. Superband.
  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Een superband die prachtige ,veelzijdige muziek brengt en 4 artiesten die heel vriendelijk zijn t.o.v. hun fans. Zijn ze volgens sommigen te excentriek , dit is absoluut toegestaan want vandaag de dag moet je er uit springen of je komt nergens.