iPhones in een winkel van Apple, archiefbeeld.
Volledig scherm
iPhones in een winkel van Apple, archiefbeeld. © Shutterstock / Hadrian

“Kopers van telefoon gaan vanaf 2023 minder voor smartphone betalen”

Kopers van smartphones gaan vanaf 2023 minder betalen voor een smartphone dan dat ze in 2022 deden. Dat voorspelt analistenbureau IDC. De gemiddelde prijs van een smartphone steeg afgelopen jaren juist, maar die heeft volgens het analistenbureau nu zijn toppunt bereikt.

5 reacties

  • Johan Buelens

    1 jaar geleden
    Wacht maar af... Apple zal wel een plannetje hebben zoals met hun USB-C die ze van Europa in hun toestel moesten steken en enkel zal snel laden als het een officiële Apple USB-C kabel is, goed gedaan Europa laat het maar eens zien hoe het moet! -\_(O.o)_/-
  • Coen Geurts

    1 jaar geleden
    Je moet goed zot zijn om1000€ of meer aan zo'n ding te besteden.
  • dominiek vanharen

    1 jaar geleden
    Goedkoper zijn ze misschien geworden , maar we moeten toch allemaal een nieuw model hebben om met de rest mee te kunnen doen
  • Jan Baroen

    1 jaar geleden
    Puur bedrog, maar iedereen is blijkbaar gedreven om zich te laten bedotten. Men zou eens moeten weten wat de winst op zo’n toestel is.
  • Stephan Priem

    1 jaar geleden
    Aangezien smartphones onmisbaar worden in deze opgedrongen digitale revolutie zijn ze nog veel te duur. Iedereen wordt geacht alles met dit gedrocht uit te voeren, we zijn ondertussen met z'n allen bankbediende geworden en moeten voor deze "service" ook extra betalen, straks verdwijnt cash geld zodat de fiscale controle volledig.