18-jarige komt om het leven bij zwaar ongeval E314

Bij een zwaar verkeersongeval op de E314 in Lummen is vannacht een jongeman om het leven gekomen. De bestuurder van de wagen en een tweede passagier raakten gewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 2.20 uur in de richting van Brussel.

ToRo

Volgens de eerste vaststelling was de bestuurder ingereden op een vrachtwagen. Beide voertuigen kwamen tot stilstand op de grasberm en op de pechstrook. De klap was alleszins erg hevig. Brandweerzone Zuid West Limburg moest de drie inzittenden bevrijden. De 20-jarige bestuurder uit Zonhoven werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De 18-jarige passagier die naast hem zat overleefde de klap niet. Hij bezweek ter plaatse nog aan zijn verwondingen. Een 19-jarige passagier op de achterbank is met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De trucker bleef ongedeerd.

Het ongeval zorgde vanmorgen nog voor veel verkeershinder op de E314. Pas omstreeks 6.45 uur was de rijbaan weer vrij. Een verkeersdeskundige onderzoekt nog de precieze oorzaak van het verkeersongeval

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer