Horeca Totaal

Horeca Totaal uit Brugge neemt Metro-vestiging op het Eilandje in Antwerpen over

Het Brugse Horeca Totaal neemt de Metro-groothandel op het Antwerpse Eilandje over. Voor Horeca Totaal is het de eerste vestiging buiten West-Vlaanderen. Met deze nieuwe vestiging wil de groothandel zijn groei in andere provincies voortzetten.

De Brugse groothandel Horeca Totaal neemt de Metro-groothandel aan het Houtdok op het Eilandje over. Voor Horeca Totaal is het al hun vierde vestiging. Het is ook de eerste keer dat ze buiten West-Vlaanderen treden.

Sinds januari zijn de Makro-en Metrowinkels failliet. De groothandel aan het Houtdok op het Eilandje  in Antwerpen was de laatste Metro-vestiging waar nog geen oplossing voor was. "Met onze nieuwe vestiging willen we onze groei in de provincies Antwerpen en Limburg alsook Brussel bestendigen”, vertelt Roderick D’Hoore, eigenaar van Horeca Totaal. De verkoop werd gisteren afgerond.

In deze nieuwe vestiging zal een 20-tal medewerkers aan de slag kunnen. Horeca Totaal hoopt deze zomer de deuren van de winkel op het Eilandje te kunnen openen.

Horeca Totaal

Meest gelezen