Prinses Elisabeth als derde in de boot met mederoeisters.
Volledig scherm
Prinses Elisabeth als derde in de boot met mederoeisters. © Lincoln College / Bas Bogaerts / paleis

“Zij is een mirakel": kroonprinses Elisabeth gaat (alweer) de wereld rond

RoyaltyVoor het eerst zijn foto’s van prinses Elisabeth op sociale media opgedoken. De 21-jarige kroonprinses blijkt deel uit te maken van een roeiteam van haar school, het Lincoln College in Oxford. De beelden werden ook opgemerkt in het buitenland en oogsten overal veel lof.

24 reacties

  • Pascale De Vuyst

    7 maanden geleden
    Heb zelf 31 jaar dienst gedaan En ik moet zeggen voor iemand uit de monarchie Dikke chapeau , onze Prinses is niet bang onder het volk te zijn, zich vuil te maken of een inspanning te leveren . Alle troeven en mil taken of proeven die een opperbevelhebber voor een land zou moeten hebben en kennen voert zij toch altijd maar altijd maar uit Ik kan alleen maar bewondering hebben voor deze jonge toekomstige Koningin Ze is niet alleen slim maar ook sterk , respect
  • Georgette Dilen

    9 maanden geleden
    Toffe prinses!
  • Roland vanlombergen

    9 maanden geleden
    Wie word haar echgenoot afwachten is de boodschap.
  • Karine Roeland

    1 jaar geleden
    Het is gemakkelijk om een mirakel te zijn als je niets mis kan doen. Wij betalen wel het luxueus leven van dit mirakel.
  • M Van Ackerbroeck

    1 jaar geleden
    "Hoge bomen vangen veel wind". Jammer genoeg. Ik ben geen bewonderaar van de monarchie, maar heb wel veel respect voor deze jonge, vrolijke, sportieve en zelfverzekerde princess. Jammer dat deze mooie jonge vrouw zo vaak in de spotlights staat. Wat gun ik haar een leuke zorgeloze "jeugd" toe, voordat ze de ondankbare taak van koningin der Belgen op zich moet nemen. By the way; Voor de kankeraars. Zijn jullie ooit in het leger geweest?