BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze Club Brugge-watcher ziet dat de positie van Parker stilaan onhoudbaar is: “Hij is niet de juiste man op de juiste plaats”

Een zwak Club Brugge ging op bezoek bij staartploeg KV Oostende met 3-0 onderuit. “Parker moest de landskampioen reanimeren na het ontslag van Carl Hoefkens. Kwam met veel verwachtingen naar Jan Breydel. Maar hij moet nu vaststellen dat hij niet de juiste man op de juiste plaats is”, aldus onze Club Brugge-watcher.

14 reacties

  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Inderdaad Eric der lopen er inderdaad een paar bij die kunnen shotten, heb ze zaterdag op Anderlecht gezien. Goeie doelman ook trouwens, heeft er een stuk of drie gered.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Allemaal would be vedetten die met miljoenentransfers in hun hoofd zitten en denken dat het wel vanzelf zal gaan. Kijk eens naar de zeer mooie resultaten van het beloftenteam Club NXT in 1B die de 2 zelfverklaarde promotiekandidaten bij uitstek RWDM en Waasland-Beveren overpoweren en dit grotendeels met eigen jeugd👍. Gelukkig kan een Club-supporter zich hieraan verwarmen.
  • pierre de smet

    1 jaar geleden
    Parker dat is Martinez 2.0 veel bla bla en mooie woorden maar verder niks .
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Scott, "take the money and run". Brugge leeft al jaren boven zijn stand.
  • René Van Halen

    1 jaar geleden
    Je zou dan denken dat diegene die hiervoor verantwoordelijk is dan ontslagen gaat worden. De vorige trainer is iets te vroeg voor de bus gegooid door het management. Men had die de kans moeten geven om het terug recht te trekken en die kans heeft men nooit gegeven. Deze trainer is ook geen puinruimer en heeft ook nog veel tijd nodig.