Yevgeni Prigozjin in een recente video waarbij houten kisten in een truck worden geladen.
Volledig scherm
Yevgeni Prigozjin in een recente video waarbij houten kisten in een truck worden geladen. © Telegram/Wagner

Wagnerbaas deelt video waarin hij doodskisten in truck laadt: “We sturen een nieuwe lading Oekraïense soldaten naar huis”

“We sturen een nieuwe lading strijders van het Oekraïense leger naar huis”, zegt Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin in een nieuwe schokkende video. Prigozjin zei eerder deze week ook dat de Oekraïense stad Bachmoet bijna volledig omsingeld is en dat “er maar één weg meer naar buiten is”.

37 reacties

  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    Hij bedoelde natuurlijk de Russische reservisten in Oekraïne.
  • Jean Damiaens

    1 jaar geleden
    Ik denk dat de Wagner baas de Oekraieners zo ver wil krijgen op te stappen want dreigt het laken te moeten leggen bij geen steun of munitie van Poetin. Prigozhjin ligt uit de gratie...
  • johanneke li

    1 jaar geleden
    RIP aan de oekraiense helden! Het verschil is overduidelijk met zijn vorige video waar hij tussen de lijken van de wagner-huurlingen stond, namelijk het zijn maar een handvol oekraiense gesneuvelden tov de tientallen wagners in de andere video! Het toont aan dat de oekraieners vechten als leeuwen terwijl de wagners bij de bosjes sterven! De uitkomst van de oorlog ligt vast voor een onvermijdelijke oekraiense overwinning! Een slim mens zou dan de waanzin stoppen en opgeven..Slava Ukraini!
  • Ivan de smedt

    1 jaar geleden
    wat zouden ze.eigen russische gesneuvelden werden in gewone plastiek zakken samengeraapt,terwijl ze voor de vijand doodskisten zouden reserveren.alleen die hard poetinadepten geloven dit nog
  • Louis Momme

    1 jaar geleden
    Geloof je nu echt dat een verliezende leger tijd zou verliezen en manschappen zou bezig houden met het opruimen van lijken van de tegenstander. Van waar komen die kisten? Pure propaganda!