Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Marc Degryse interviewt Brian Riemer, coach van een Anderlecht in opbouw: “Ik zag een groep die volledig uitgeteld was. Er was niets, alleen maar angst”

“Iets repareren wat stuk is, dat is mijn grootste motivatie. Ik heb dat in Kopenhagen gedaan, ik heb dat in Brentford gedaan en ik ga het nu in Anderlecht doen.” Anderlecht-coach Brian Riemer in gesprek met Marc Degryse. Onze huisanalist: “Ik geef je drie jaar om Anderlecht de titel te schenken.”

9 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    @Ayse waar haalt ge dat?,, België staat 8ste, er komen er blijkbaar 55 achter. Ok er zijn er bij die geen eigen competitie hebben.
  • Gerry Piessens

    1 jaar geleden
    Ik zie hem de komende 2/3 jaar toch iets op poten zetten bij rsca.Of dat nu met een titel zal zijn daar durf ik mij niet over uitspreken
  • Jan Wybo

    1 jaar geleden
    Marc de slippe drager van de mauve
  • ETIENNE BOECKX

    1 jaar geleden
    Riemer als ik dit artikel lees, dan heb je mij ook overtuigd dat jij een goede coach bent met de juiste ingesteldheid. Alleen al toen je die vraag aan Marcske stelde over de koers wat hij zou doen als hij lek zou rijden overtuigde mij van jouw ingesteldheid en het zwakke karakter van Degrijze. Veel succes !
  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    RSCA komt toch terug, spijtig voor de keuze voor Mazzu, dan stond RSCA terug in de top 4 zoals met Kompany.