Volgens N-VA-voorzitter Bart De Wever hebben alle partijen boter op het hoofd: “Ik kan namen noemen van parlementsleden die met honderdduizenden euro’s zijn vertrokken”

“De politiek maakt hier een vreselijke beurt". Dat zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever over de extra pensioentoeslagen die enkele hoge ambtenaren en voormalige Kamervoorzitters jarenlang hebben opgestreken. Bij VTM Nieuws pleit ook hij voor een onderzoek naar het stelsel van extra toelagen.

285 reacties

  • guido reymen

    1 jaar geleden
    Wordt het niet hoog tijd om de gevestigde waarden eindelijk eens te vervangen door mensen die het land en de bevolking beter willen maken ?…..2024?
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Gek dat de NVA altijd zeer stil daarover is geweest. Zelfs toen ze de meerderheid in het bezit hebben gehad in het federaal parlement hebben ze dit laten gaan. Nu gaan ze de onschuld zelve spelen.
  • Norbert Bauwens

    1 jaar geleden
    Zoals gewoonlijk heeft BDW het weeral bij het rechte eind. Waarom hebben we er niet meer van . Recht door zee, klinkt het niet dan botst het.Duidelijke taal en geen omwegen. Het is niet aan BDW om iemand te verklikken, daar moeten die zakenvullers , als ze eerlijk willen zijn, zelf voor uitkomen. Maar ze zouden geen politieker zijn moesten ze zich daar niet uitkletsen. Blijkbaar hebben die nog veel sympathie van het volk gezien de tegenkanting die hij krijgt.
  • Marcel Pottekepis

    1 jaar geleden
    dus u ook Bart
  • Hans Andersen

    1 jaar geleden
    Ik kan namen noemen als ik dat wil. Hij noemt ze niet, dus wil hij ze niet noemen.