Chris Janssens (Vlaams Belang), Jos D’haese (PVDA), Conner Rousseau (Vooruit) en Jeremie Vaneeckhout (Groen).
Volledig scherm
Chris Janssens (Vlaams Belang), Jos D’haese (PVDA), Conner Rousseau (Vooruit) en Jeremie Vaneeckhout (Groen). © Photo News / Photo News / Photo News / BELGA

REACTIES. Oppositie is woedend door uitblijven stikstofakkoord: “Vlaamse regering is morsdood”

UPDATEDe crisis in de Vlaamse regering lijkt compleet. CD&V verliet zondagavond de onderhandelingstafel en kon geen akkoord sluiten met N-VA en Open Vld. De deadline voor een stikstofakkoord wordt alweer niet gehaald en dat zet kwaad bloed bij de oppositie. “Deze regering is op, het is dringend tijd dat we de kaarten in de Vlaamse politiek opnieuw schudden”, klinkt het.

20 reacties

  • jan boden

    1 jaar geleden
    De oppositie schreeuwt hard maar komt niet met oplossingen.
  • Gerrit defreyne

    1 jaar geleden
    Niet alleen de Vlaamse regering is morsdood, ook de democratie ligt op apegapen. Een democratie die momenteel op haar grenzen botst, een maatschappij die meer en meer roept op sterk leiderschap, stemt tot nadenken. Het is aan de politici om orde op zaken te stellen. Helaas ook daar zijn ze blijkbaar niet toe bekwaam. In 2024 zal gans Europa verbaasd zijn over de verkiezingsuitslagen. De ontevredenheid onder burgers is groot zeer groot.
  • Vanhoutte Werner

    1 jaar geleden
    Geen enkele uitbreiding meer van stallen,geen EU steun meer. Oppositie woedend? Bende hypocrieten! Zie Cumeleo: Dhaese,Hedebouw, Tobback : Volle jaarwedde en akkoord met riante uittredings vergoeding.! Zijn er voor de boeren? Pure volksverlakkerij en populisme!
  • oswald billiet

    1 jaar geleden
    De Vlaamse regering dreigt deze week te stikken in hun eigen stikstof. Wat de burger nu ervaart is dat de politieke overtuiging bij vrijwel iedereen een ernstige deuk heeft gekregen die te wijten is aan ongeloofwaardigheid en onkunde van de huidige politieke gezagdragers. Vandaag is onze democratie onderdrukt door de particratie waarin het opportunisme voor velen een verderflijke politieke natuur geworden is door gewetenloosheid. Wat wij vandaag zien is daar een gevolg van.
  • vanaeken jokke

    1 jaar geleden
    Ze liggen ook dwars Oswald en niet alleen stikstof ook ventilus .Crevits keurde de plannen goed niks aan de hand bij cd&v. Dan komt boer Brouns op die stoel terecht en word het hele plan in de vuilbak gekieperd.Dat is dubbel en dik dwars liggen .Marakech was de kans op het Europees postje daar mocht de regering over vallen Patrick Devogelaere .Pfas groene burgemeester en groene milieu ministers die 3M lieten begaan.Capaciteitstarief ingevoerd in 2016 door Tommelijn Patrick.