Photo News / BELGA
Volledig scherm
© Photo News / BELGA

Orkaan Ganna blaast iedereen weg in Tirreno-Adriatico, Van Aert neemt geen risico’s in regen: “Wel tevreden over gevoel”

Filippo Ganna (26) heeft zijn favorietenrol in de openingstijdrit van Tirreno-Adriatico helemaal waargemaakt. De Italiaan blies de verzamelde tegenstand weg en wordt de eerste leider. Wout van Aert (28) nam dan weer geen risico’s in de regen. “Ik heb gedaan wat ik wou doen.”

6 reacties

  • vangeel guido

    1 jaar geleden
    Men zou de beste tijdrijders achtereen af moeten laten starten en niet eentje in de regen en de andere bij zonneschijn of natwegdek en droog wegdek. Dit is oneerlijk.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Ganna weegt maar enkele kilo's meer dan WVA en kan net als Dennis op de Stelvio makkelijk 7% aan met zijn wattage...dus hem afschrijven is nogal naïef, ook op de baan legt hij iedereen zijn wil op...
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Ganna is helemaal geen orkaan, legt zich enkel toe op bepaalde ritten. Remco, Wout, Pogacar en co kunnen daar makkelijk over ald ze wensen en tonen dat al reeds. Overschatte coureur waar buiten een tijdritwinst geen meerwaarde heeft voor een ploeg.
  • Jan Gijsen

    1 jaar geleden
    Het kan het begin van het einde zijn...
  • Walter Peeters

    1 jaar geleden
    We zijn in Italië dan kan Ganna tijdrijden...