GloRilla© Chris Pizzello/Invision/AP

Eén dode nadat paniek uitbreekt tijdens optreden van rappers in Verenigde Staten

Bij een optreden in Rochester, in de Amerikaanse staat New York, zijn verschillende mensen gewond geraakt, vermoedelijk nadat er paniek uitbrak. Een 33-jarige vrouw is aan haar verwondingen overleden, zo melden lokale media. Nieuwszender ABC maakt melding van één dode en acht gewonden. Twee van de gewonden zijn nog in levensgevaar.

jvh
Bron: BELGA

Het incident deed zich voor bij een optreden van rapster GloRilla en van rapper Finesse2tymes. De politie moest er zondagavond ter plaatse komen na berichten over geweerschoten die in de concertzaal zouden hebben weerklonken. Er werden verschillende gewonden aangetroffen, maar niemand had schotwonden opgelopen. 

Er zijn geen aanwijzingen dat er ook echt geschoten werd. Vermoedelijk is er wel paniek uitgebroken, zo meldt de politie onder meer aan de zender CBS. Een grote groep mensen probeerde daarom zo snel mogelijk de uitgang te bereiken, waarbij dus verschillende gewonden vielen.

Uiteindelijk werden negen mensen overgebracht naar het ziekenhuis. Een 33-jarige vrouw overleed er aan haar verwondingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer