Julie Vermeire.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vermeire. © Kristof Ghyselinck

“Die commentaren lezen maakte me ziek”: Julie Vermeire verdedigt zich na alle kritiek

BVNog voor er ook maar één minuut van ‘De Vermeires’ was uitgezonden, werd het programma al afgekraakt op de sociale media. En het blijft niet bij online haat: ook op het werk kreeg Julie Vermeire (24) al te maken met ongezonde situaties, vertelt ze in Dag Allemaal. Ze kiest zorgvuldiger dan ooit wie nog dicht bij haar mag komen. “Sommige vriendschappen heb ik moeten stopzetten”, klinkt het in een eerlijk gesprek over de impact van alle kritiek en hoe ze daarmee omgaat. “Eén keer heb ik mijn nek uitgestoken, uit bezorgdheid voor collega’s. Ik werd ervoor afgestraft.”

  1. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    Play
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”
  2. Julie Vermeire: “Hoe meer ik op tv kom, hoe harder de mensen me beu lijken te worden”
    PREMIUM

    Julie Vermeire: “Hoe meer ik op tv kom, hoe harder de mensen me beu lijken te worden”

    Wie is de mens achter de bekende kop? En welke vragen heb je nodig om dat te ontrafelen? Psychiater Dirk De Wachter kraakte de code en ontwikkelde voor ons de ultieme vragen waarmee je werkelijk iedereen kan doorgronden. Deze week: Julie Vermeire (24). Als jong meisje groeide ze op in een verscheurd gezin, bij een moeder die alcoholverslaafd was. Hoe Eva Pauwels dat beleefde, weten we intussen. Maar hoe was dat voor Julie? “Pas op latere leeftijd heb ik beseft dat mama ziek was. Maar toen kwam de boosheid.”