Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal over de zwaarste inzinking onder Mannaert en Verhaeghe: “Parker denkt dat er achter elke hoek een vijand schuilt”

Deze achtste finale van de Champions League tegen Benfica had voor Club Brugge de climax moeten zijn van een geweldig seizoen. Niets is minder waar. “Van de glorie in Porto en Madrid blijft geen sprankel meer over”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Club zakte de jongste weken schrijnend door de ondergrens. En dat in een chaotische regie van een Engelsman die intussen een al even geesteloze indruk maakt.”

30 reacties

  • Ronny ceunen

    1 jaar geleden
    Denkt men nu echt dat met weer een nieuwe coach deze ploeg op enkele weken voor een ommezwaai kunnen zorgen ? Er moet veel, heel veel meer gebeuren vooraleer dit nog een goed draaiende ploeg kan worden. Allereerst hun zogezegde sterkhouder, hun captain, op de bank zwieren... Die jongens moeten toch moedeloos worden als ze iemand met zo'n dik loon heel de wedstrijd lang doelloos over dat veld zien rond slenteren, steeds vlug vlug achteruit tikkende ballen, en maar molenwieken met die armen...
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    De JPL is nog steeds één van de allersterkste Europese competities na de 5 Europese grootmachten. Een landstitel in België lijkt precies een evidentie voor sommigen. België heeft ieder jaar een rechtstreekse vertegenwoordiger in de Champions League en staat nu met een team bij de beste 16 landen van Europa. Het minimaliseren van de Belgische competitie hoeft dus echt niet.
  • Bjorn Daelman

    1 jaar geleden
    Eerst Hoefkens ondankbaar aan de kant schuiven, die trouwens fantastische dingen heeft neergezet met zijn ploeg, om dan in de knoei te geraken met een coach die elke match weer de indruk geeft dat hij totaal geen idee heeft wat hij moet aanvangen met deze ploeg. De schuld ligt enkel en alleen bij het bestuur.
  • Johan Billiet

    1 jaar geleden
    @Erwin de Proft...in deze café-competie is het geen al te grote grote kunst nationale trofeeën te behalen...
  • Jan Daems

    1 jaar geleden
    Steeds terug komend: de afwezigheid van Vormer. Inderdaad, Ruud was het bindmiddel tussen vele individualisten, had persoonlijkheid, er werd naar hem geluisterd en hij kon de ploeg op sleeptouw nemen, een meer dan terechte kapitein. Dàt soort speler ontbreekt vandaag in dit elftal en de huidige kapitein mag dan misschien de bezitter zijn van een gouden schoen, op het veld faalt hij keer op keer. Ik denk dat Scott Parker zich zijn engagement in Brugge al lang beklaagd heeft.