Chris Rock praat na een jaar over Oscarincident met Will Smith in Netflix-special: “Woorden doen pijn? Zo’n mep doet pas pijn”

CelebritiesChris Rock (58) praat voor het eerst over de mep die hij kreeg van Will Smith (54) tijdens de Oscars. Hij doet dat in zijn Netflix-special ‘Chris Rock: Selective Outrage’. “Ik ga vanavond optreden zonder iemand te kwetsen”, zegt de comedian. “Want woorden kunnen pijn doen. Weet je wat pijn doet? Een mep krijgen in je gezicht.” Tijdens de Oscars in 2022 sloeg acteur Will Smith Chris in het gezicht, omdat hij een grap maakte over zijn vrouw Jada Pinkett Smith (51).

  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?