Eva Kaili en Marc Tarabella.
Volledig scherm
Eva Kaili en Marc Tarabella. © DR.

Eva Kaili in cassatie tegen verlenging voorlopige hechtenis in Qatargate, Marc Tarabella legt wrakingsverzoek neer

In het onderzoek naar corruptie in het Europees Parlement heeft Eva Kaili, de voormalige Griekse vicevoorzitter van het Europees Parlement, cassatieberoep aangetekend tegen de beslissing van de Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling om haar voorlopige hechtenis te verlengen. Het Belgische Europarlementslid Marc Tarabella heeft een wrakingsverzoek neergelegd tegen de onderzoeksrechter.

5 reacties

  • Francois Sals

    1 jaar geleden
    laat ze maar in de cel zitten ...ontkennen wat ze heeft gedaan kan toch niet ,pakken geld gevonden in haar luxe tassen en appartement , haar vader die geld veilig moest stellen en haar partner kende er ook wat van hoor .geef ze jaren cel en miljoenen aan boetes .
  • Syl ploy

    1 jaar geleden
    De schaamte voorbij, gewoon laten zitten svp en behandelen als burgers en niet als politici.
  • Mark Van Puyvelde

    1 jaar geleden
    Straffen aub, en alle rechten afnemen.
  • Ivo De Grande

    1 jaar geleden
    Politici van het Europarlement die misbruik maken van het gegeven vertrouwen om dan (heel wat) extra centjes te cashen. En dan nog eventjes schaamteloos in hoger beroep willen gaan! Of parlementaire politici in België die decennia lang een 'legaal systeem' uitdokterden om zo extra centen ongehinderd te innen. Partijvoorzitters die op elk moment instabiliteit kunnen veroorzaken door hun oogkleppen effe niet verder open te (willen) zetten. Vertrouwen in politici? Denk het niet!
  • jan tobbak

    1 jaar geleden
    naar de voormalige oostbloklanden vloeien jaarlijks miljarden en geen kat die dat controleert omdat ze met deze landen goed willen staan ze zijn bang dat ze de kant van rusland kiezen