Evi Hanssen en haar mama Arlette.
Volledig scherm
Evi Hanssen en haar mama Arlette. © rv/Instagram

“Ze is in een roes zachtjes naar de hemel aan het gaan”: Evi Hanssen vertelt emotioneel over haar mama

BVDe mama van Evi Hanssen, Arlette, lijdt aan borstkanker en zal nooit meer genezen. De kanker is namelijk uitgezaaid naar de lever en botten. In ‘De tafel van vier' vertelt Evi nu hoe het nog met haar mama gaat: “Hoe krachtig je ook in je eigen einde staat. Als het zover is dan moet je loslaten en zien hoe het leven loopt.”

  1. “22 weken zwanger maar dat houdt mij niet tegen”: deze BV’s kan je zondag spotten tijdens de Antwerp 10 Miles
    PREMIUM
    BV

    “22 weken zwanger maar dat houdt mij niet tegen”: deze BV’s kan je zondag spotten tijdens de Antwerp 10 Miles

    “Iedereen voelt zich verbonden met elkaar. Er is iets magisch aan die sfeer.” Ook heel wat BV’s weten waarom ze zondag deelnemen aan de Antwerp 10 Miles, één van de bekendste loopevenementen in ons land. Voor sommigen is het de eerste keer, voor anderen een jaarlijkse afspraak. Hoe pakken zij hun training aan en wat is hun geheim om de zestien kilometer uit te lopen? Van witte boterhammen met confituur tot een heus magnesiumbad.
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”