ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA
Chelsea CHE
2
EINDE
0
Borussia Dortmund BVB
  • 43' Goal Raheem Sterling
  • 53' Goal Kai Havertz

Chelsea keert in eigen huis de rollen om tegen Dortmund en staat in kwartfinales Champions League

Europees lichtpuntje voor Chelsea. Terwijl het in de Premier League moeizaam vlot, staan de Blues in de Champions League bij de laatste acht. Een 1-0 uit de heenmatch bij Dortmund werd omgekeerd met een 2-0 op Stamford Bridge.

3 reacties

  • Christiaan Capiau

    1 jaar geleden
    Sterk jean de bruyne
  • Danny Debbaut

    1 jaar geleden
    Het word voor Chelsea allesbehalve een "eitje" De Borussen haalden dit kalenderjaar 24/24 en pakten amper 1 doelpunt in 4 uitmatchen. De duitsers zitten duidelijk in bloedvorm en zie ze doorgaan !
  • Jean DE BRUYNE

    1 jaar geleden
    Chelsea wint 2 0
  1. “Dominant in België, bulkt van het talent en droomt van Europa”: Italiaanse pers onderschat Club alles behalve
    8

    “Dominant in België, bulkt van het talent en droomt van Europa”: Italiaanse pers onderschat Club alles behalve

    Via Firenze naar Athene? Club Brugge heeft vanavond een afspraak met de geschiedenis. Voor het eerst in 31 jaar staat er nog eens een Belgische ploeg in de halve finales van een Europese beker. En blauw-zwart staat niet eens voor een onmogelijke opdracht. Ook af te leiden uit de teneur in de Italiaanse media. Daar heerst het nodige respect voor de Bruggelingen als club én ploeg. “Wanneer je het Basecamp binnenwandelt, ademt alles de sfeer van avant-garde uit.”
  2. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.