AFP
Volledig scherm
© AFP

“Hij is heel eerlijk geweest”: Ancelotti reageert op uitspraken Hazard, die zegt “niet te praten” met zijn coach

Eden Hazard komt bij Real Madrid nauwelijks aan spelen toe maar toch denkt hij er niet aan de club te verlaten. In een interview op de RTBF zei de voormalige Rode Duivel dat hij hoopt ook volgend seizoen voor ‘De Koninklijke’ uit te komen. Een bevestiging van wat ‘The Athletic’ vorige week al schreef. Hazard had het ook over zijn relatie met coach Carlo Ancelotti. “We praten niet, maar er is respect.”

95 reacties

  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Ik zou ook niet vertrekken bij Real Madrid als ik 24 miljoenen euro's per seizoen plus bonussen krijg . En na mijn contract nog eventjes uitlopen bij een andere club voor wat vakantiegeld en drinkgeld.
  • Johan Van Landeghem

    1 jaar geleden
    Waarom zou hij stoppen bij Real, hij is 'fin de carriere', dikke pre bij Real voor het bankje nog een jaartje warm te houden en volgend jaar op pensioen zonder nog ne klop te moeten doen ...
  • bjorn vanderaerden

    1 jaar geleden
    Tja toekomst zal Het uitwijzen of hij het nog kan en wil en een andere ploeg hem nog een kans wil en durft geven maar niet met dat monster loon en lagere transfer. Hij zal moeten inleveren qua loon na zijn contract als hij nog überhaupt aan de bak en bal wil komen
  • joachim albert

    1 jaar geleden
    Ik zie hem inderdaad nog tekenen bij Atletico, volgend jaar weliswaar En daar gaat hij knallen
  • Danny Janssens

    1 jaar geleden
    Spijtige zaak. Ik denk dat Hazard ook de eerlijkheid zelve is. Was niet nodig van Ancelotti om dit nog eens te onderstrepen. Kan wel niet van Ancelotti gezegd worden. Is mede verantwoordelijk voor het einde van Hazard. De echte verhalen zullen wel eens boven komen als hij is gestopt.