De ontgoocheling en wanhoop staat op de gezichten van Scott Parker en Noa Lang af te lezen.
Volledig scherm
De ontgoocheling en wanhoop staat op de gezichten van Scott Parker en Noa Lang af te lezen. © Photo News

“Scott 'to go' Parker vertrekt best” en “Belgische chocolade opgegeten”: buitenlandse pers hard voor Club Brugge

Ook in het buitenland worden veel vragen gesteld bij de toekomst van Scott Parker bij Club Brugge na de “vernedering” tegen Benfica in de Champions League. “Vanavond bleek nog maar eens hoe slap Club presteert onder de hoede van de Engelsman: geen aanvallend plan, geen cohesie in verdediging en een middenveld dat vooral gespecialiseerd is in het over zich laten lopen”, luidt het. Een overzicht van de berichtgeving in het buitenland.

12 reacties

  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Men mag zeggen wat men wilt, als de ploeg niet draait is dat de verantwoordelijkheid van de trainer of de schuld alleen bij hem ligt, dat is wat anders. Dan wordt verwacht van het bestuur om knopen door te hakken.
  • De Pauw Monique

    1 jaar geleden
    een paar dagen geleden zag Lang zichzelf als de grote leider, dé man die het eens ging doen...
  • Rudy Vanden Broeck

    1 jaar geleden
    Denken jullie nu echt dat Parker een traan gaat laten mocht hij buiten vliegen. De kerel heeft een contract van 2,5 jaar, dus kassa kassa.
  • yvo mast

    1 jaar geleden
    Een tweede Anderlecht wordt dat in Club Brugge. Hebben precies geen verstand van een goede coach te vinden en spelers die bij hem passen.,
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Scott Parker heeft het zelfs bij de eigen supporters verkorven met zijn rare hersenkronkels. De spelers gaan ook zeker niet vrijuit maar deze coach is een miscast. Dat moeten we eerlijk durven bekennen als Club-supporter.