Dertiger buiten levensgevaar na schietpartij in Hoboken

In Hoboken bij Antwerpen is vanmiddag een 32-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietpartij. Dat meldt de lokale politie. Hij is intussen buiten levensgevaar. De schietpartij vond plaats in de Draaiboomstraat. "De precieze omstandigheden zijn nog niet duidelijk", meldt de Antwerpse politie. Er is intussen een onderzoeksrechter gevorderd.

"Om 16.15 uur hebben we een melding gekregen dat er twee personen zijn beschoten", zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan VRT NWS. "Een van hen is in levensgevaar."Ā De 32-jarige man werd neergeschoten door een onbekende die hem en een tweede persoon in zijn bijzijn onder vuur nam.

"We hebben een perimeter ingesteld", zegt de politie nog. "We proberen sporen te zoeken die ons kunnen verder helpen in het onderzoek. De omstandigheden zijn nog niet duidelijk."Ā Over die dader is nog niet veel bekend. "De getuigen hebben de schoten wel gehoord, maar de feiten niet gezien."

Er is intussen een onderzoeksrechter gevorderd "voor poging tot moord", meldt het parket.

BEKIJK - "Een van de twee personen heeft levensgevaarlijke verwondingen opgelopen", legt Wouter Bruyns in "Het journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen