© BFM

32-jarige man neergeschoten op straat in Hoboken, slachtoffer tijdlang in levensgevaar

In de Draaiboomstraat in Hoboken is woensdagnamiddag een 32-jarige man op straat neergeschoten. Het slachtoffer zou in de borst geraakt zijn, hij raakte zwaargewond maar is intussen buiten levensgevaar. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor poging tot moord.

sare

De 32-jarige M.B. - een buurtbewoner - liep volgens onze informatie samen met een ouder familielid door de Draaiboomstraat in Hoboken toen hij benaderd werd door een onbekende die een wapen trok en verschillende schoten loste. Er zou twee keer op de borst van het slachtoffer geschoten zijn, zo bevestigen verschillende bronnen aan onze redactie. Het slachtoffer werd door het familielid naar het ziekenhuis gebracht. Hij is intussen buiten levensgevaar.

De politie stelde een perimeter in op de plaats van de schietpartij. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse en met een explosievenhond werd gezocht naar eventuele munitie. De dader van de schietpartij is na de feiten op de vlucht geslagen en werd nog niet gearresteerd.

Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor poging tot moord.

Over het motief en de context van de schietpartij is nog geen duidelijkheid. Een eventuele link met het drugsmilieu wordt onderzocht. Het slachtoffer had een tijdlang een frituur in de buurt, zijn ouders wonen vlak bij de plaats van de schietpartij.

© BFM

© Walter Saenen

© BFM

© BFM

© Walter Saenen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen