Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © REUTERS

Lewis Hamilton trekt harde conclusie na eerste race: “Mercedes heeft niet naar me geluisterd”

Formule 1Mercedes heeft bij het ontwikkelen van de huidige auto in de Formule 1 niet geluisterd naar Lewis Hamilton. Dat zegt hij bij de BBC-radio. Het team beleefde afgelopen weekend een teleurstellende openingsrace. Zowel Hamilton als George Russell haalde het podium niet.

16 reacties

  • Erik De Ridder

    1 jaar geleden
    Shumacher heeft er dan wel een aantal conccurenten voor van de baan moeten rijden he om die titels te pen wat de beste wagen betreft hoe komt het dan dat zijn ploegmaats er niets beter mee konden doen ? Trouwens ging het hier niet over Max en Hamilton ?
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Toch wel Erik De Ridder, Hamilton heeft vrijwel steeds de beste wagen gehad in de jaren dat hij won, kan je van Schumacher niet zeggen, heeft vaak een subtop wagen gehad en heeft mee voor de groei bij Ferrari gezorgd na het vertrek van Jean Alesi en Gerard Berger. Hamilton aub niet vergelijken met Schumi, Schumacher had ook bijna 8 à 9 titels en veel meer als hij de beste wagen telkens had...
  • Peter Vrolijk

    1 jaar geleden
    Als je zeven keer WK wordt weet je vast wel hoe aan auto aanvoelt. Hamilton en Rosberg hebben jaren gedomineerd, dus die is het nog niet verleerd om te sturen. Met de beste auto wordt hij weer WK.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    @Lucien Mertens Senna en Schumacher hadden in die tijd ook de beste wagen en je bent voor Alonso de tijd samen met Stoffel vergeten bij Mc Laren een aantal jaar geleden, een strijkijzer van een wagen.
  • Lucien Mertens

    1 jaar geleden
    Wie ook met een minder goeie wagen kan presteren zoals Senna, Schumacher Sr. en Alonso, dat zijn pas kampioenen. En daar hoort nag Hamilton niet echt bij toch.