Gary Lineker.
Volledig scherm
Gary Lineker. © ANP / EPA

BBC roept Gary Lineker op het matje na vergelijking met nazi-Duitsland

De BBC gaat in gesprek met Gary Lineker, nadat hij dinsdag kritiek heeft geuit op het asielbeleid van de Britse regering. De Match of the Day-presentator en voormalige voetballer vergeleek op Twitter plannen over het uitsluiten van illegale migranten met het beleid van nazi-Duitsland.

5 reacties

  • Rik Wouters

    1 jaar geleden
    Jeremy Clarkson van Top Gear is voor veel minder ontslagen
  • Eric Servaes

    1 jaar geleden
    Ik ben absoluut niet akkoord met GL zijn stelling maar ga ook niet akkoord met de werkwijze vd BBC. Gary L heeft recht zijn mening te uiten, zelfs als die mening U niet zint.
  • roger van goubergen

    1 jaar geleden
    Weer een aandachtzoeker. Denkt die vent echt dat de Europese landen al die migranten kunnen binnenhalen? De sociale zekerheid in de UK kreunt al jaren onder de druk. Dit geldt ook voor de meeste andere landen. Als hij dit echt doet uit mensenliefde dat hij dan de helft van zijn fortuin besteedt aan de migranten. Zal hij niet doen. De gewone burger met een inkomen van een paar duizend euro zal er wel voor opdraaien , denkt hij dan als ik maar kan scoren bij links.
  • Eddy DeGoei

    1 jaar geleden
    Stilaan begint men te beseffen dat we niet de hele wereld kunnen helpen door iedereen naar hier over te brengen. Voorstanders van de naïeve open grenzen politiek krijgen veruit de meeste bladzijden in de media. Hier worden 700 nieuwe plaatsen gecreëerd. Wel, na welgeteld 1 week zijn die nieuwe plaatsen ingenomen. Volgende week kunnen alle ngo's opnieuw beginnen protesteren en rechtszaken opstarten. Straatje zonder eind.
  • marcel roten

    1 jaar geleden
    ALS Gary Lineker een probleem heeft met het asielbeleid dat hij ze dan zelf opvangt ! VK het eerste land dat wakker wordt !