Philippe Van De Vyvere tijdens een bezoek aan de haven van Dakar, Senegal, in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Van De Vyvere tijdens een bezoek aan de haven van Dakar, Senegal, in 2018. © Photo News

Belg met fortuin van 700 miljoen legt toekomstplannen van zoontje vast in staatsblad: zelfs type bedrijfswagen nu al bepaald

Eén van de meest discrete zakenlui in ons land is Philippe Van De Vyvere (69), ceo van het Gentse havenconcern Sea Invest. De toekomstplannen voor zijn zoon, die nog 12 moet worden, kennen we wel. Het traject dat de jongen moet volgen om zijn vader op te volgen, staat gedetailleerd in het staatsblad. Tot en met de bedrijfsauto die hij moet krijgen.

70 reacties

  • christiane dewaele

    1 jaar geleden
    Laat de jongen toch zelf beslissen wat hij wil worden. Je hele leven onder dwang leven omdat je vader er voor koos. Ben blij dat mijn ouders ons de keuze lieten en zij gelukkig omdat we er ook alles aan deden om die keuze werkelijkheid te laten worden. 1 ding is heel zeker geld maakt niet gelukkig maar is wel een gemak als je er op het eind van de maand iets aan over houd
  • Luc Verbeek

    1 jaar geleden
    Hopelijk ! wordt hij op 18 volwassen . Wat wel zeker is is dat je , normaal , in Belgie op je 18 meerderjarig wordt . Sommige mensen worden echter nooit volwassen . Hopelijk is/wordt de zoon naast ' rijk ' vooral ook nog ' gelukkig ' . 't Zullen sterke schouders moeten zijn/worden aan dat ventje . Succes gewenst .
  • sonja van oers

    1 jaar geleden
    Hopelijk wordt zijn zoon gelukkig en is t ook zijn wil om zijn vader op te volgen. Anders is t een straf.
  • Eddy Jans

    1 jaar geleden
    Zolang alles binnen een wettelijk kader gebeurt doet de man wat hij wil.
  • Pieter Verhulst

    1 jaar geleden
    Eli, een diploma kan je wel kopen. Niet als met twee gaat werken en een miljoen hebt maar wel met 700 miljoen. Dan stuur je je kinderen naar dezelfde privé scholen als konkngskinderen en kinderen van andere industriëlen. De relaties die ze er op bouwen zijn nog meer waard dan een diploma. Ons kent ons, geld zoekt geld.