Van den Bergh en Van Gerwen.
Volledig scherm
Van den Bergh en Van Gerwen. © Photo News / Photo News

Michael van Gerwen pakt derde weektitel op rij in Premier League, Dimitri Van den Bergh sneuvelt in kwartfinales

De hattrick is een feit. Michael van Gerwen heeft zijn derde weektitel op rij beet in de Premier League. De Nederlander versloeg wereldkampioen Michael Smith in de finale en loopt zo opnieuw uit in het klassement. Dimitri Van den Bergh ging meteen onderuit.

26 reacties

  • Werner Achterbroek

    1 jaar geleden
    En met hangend hoofdje druipt hij af.
  • Andy de Wolf

    1 jaar geleden
    dimitri sneuvelt in de kwartfinales; neen, dimi sneuvelt in eerste ronde. als je met 8 begint kan je dat geen kwartfinale noemen, maar hemel hem nog maar een beetje op.
  • Luc Philips

    1 jaar geleden
    MVG is een ettertje maar hij is wel een zeer goede dartser, zoniet de beste op dit ogenblik. Dimi geeft mij altijd een zeer zenuwachtige indruk. Hij mist een "over mijn lijk" mentaliteit om echt tot de top door te stoten. Eens een mental coach opzoeken en misschien komt het nog goed dan. Ik blijf alleszins fan want toch de leading Belgische dartser op dit ogenblik.
  • Lars Vanhee

    1 jaar geleden
    Van Gerwen momenteel de nr 1 in darts . Net daarachter Bully boy. Dimi staat met teveel ontzag tegen de toppers te gooien.
  • Ben Machiels

    1 jaar geleden
    Als er 1 leg tegenzit dan zie je hem beginnen twijfelen, gooit heel onregelmatig, respect voor de tegenstander moet je hebben maar nooit teveel. Vooral de wil om te winnen is wat ik mis, lijkt alsof hij al blij is dat hij hier kan staan en misschien is hij dat ook maar dan moet je de kans laten gaan en iemand die wil gaan voor de winst laten deelnemen.