Thibaut Courtois en Mishel Gerzig op het trouwfeest van ploegmaat Dani Carvajal.
Volledig scherm
Thibaut Courtois en Mishel Gerzig op het trouwfeest van ploegmaat Dani Carvajal. © Twitter

“Besloten en romantische ceremonie, avondfeest met reggaeton”: Thibaut Courtois en Mishel Gerzig vertellen over nakend huwelijk op “magische plek”

Thibaut Courtois (30) en zijn verloofde Mishel Gerzig (25) hebben in een uitgebreid interview met het magazine ‘Vanity Fair’ meer details gegeven over hun huwelijk. “Het wordt een besloten en romantische ceremonie, met een groot feest en reggaetonmuziek.” Eerder pakte het Israëlische blad PPlus al uit met informatie over de trouw, die eind juni plaatsvindt en zowel joodse als christelijke tradities zal bevatten.

9 reacties

  • Leen Van den bussche

    1 jaar geleden
    Proficiat aan het koppeltje en aan beide families !!
  • Wil Eekeloo

    1 jaar geleden
    Topkeeper ! Eerlijke ziel... Ik wens ze veel geluk ! Proficiat aan beide... En aan alle zuurpruimen... zie het eens aan de positieve kant. Toppers zoals onze huidige sporters, moeten we koesteren. Het zou ook anders kunnen zijn ... en dat we geen toppers hebben als Belg/Vlaming. Vanuit de politiek zal het alleszins niet komen ...
  • Sofie Sliggers

    1 jaar geleden
    Neem het geld en de beroemdheid weg, zou ze dan nog voor hem vallen? Ik wens hem alle geluk toe maar heb mijn twijfels over de echtheid en goede bedoelingen. Is ze echt voor zijn schoonheid/charmes gevallen? Ik hoop het voor hem.
  • niki peeters

    1 jaar geleden
    Schattig koppeltje🙂
  • Johan Debeck

    1 jaar geleden
    Benieuwd wie het gaat betalen? Vtm? En er dan een soap van maken