AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Slaaf van z’n eigen imago: hoe Kylian Mbappé zich in München (alwéér) boven eigen ploegmaats verhief, zonder daarbij zelf in spiegel te kijken

Kylian Mbappé mocht - of moest, zo zagen wij - het komen uitleggen na de nederlaag tegen Bayern. “Dit is het maximum voor ons”, gooide hij z’n ploegmaats dan maar onder de bus. Niet voor het eerst. Hij is te groot gemaakt, de koning wordt in Parijs op zijn wenken bediend. Zou hij zelf nog klaar zien in de nevel om zijn hoofd?

4 reacties

  • Patrick Rasschaert

    1 jaar geleden
    Patrick De Vogelaere de beste speler? Dat zou ik niet durven zeggen. Het enige voordeel wat hij heeft is zijn snelheid en explosiviteit maar dat is ook alles. Eens zien of hij binnen een vijftal jaar nog die snelheid kan ontwikkelen en hoe ver hij dan zal staan. Zal nog veel boterhammen moeten eten om aan de hielen van Messi, Ronaldi en Benzema te raken.
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    puur technisch zijn er betere spelers het gene dat hem net dat streepje meer geeft is zijn snelheid en zoals we allen weten dat begint snel af te nemen eens de dertig voorbij dus zoveel tijd heeft hij niet meer.
  • Patrick Devogelaere

    1 jaar geleden
    Hij is niet te groot gemaakt, hij is de beste speler van deze tijd, alleen, hij moet spelen in ploeg zoals Real, Barcelona, Bayern
  • Luc Hermans

    1 jaar geleden
    Hij had de nieuwe goat kunnen worden, maar zijn imago staat hem in de weg, geen teamspelers, juist hetzelfde als Neymar. Vallen, vallen vallen, en bij de scheids gaan bleiten.