Een gefrustreerde Ronaldo.
Volledig scherm
Een gefrustreerde Ronaldo. © AFP / Twitter

Cristiano Ronaldo gaat opnieuw over de rooie, reactie na eerste wissel bij nieuwe club spreekt boekdelen

De frustraties liepen alweer hoog op bij Cristiano Ronaldo (38), na een sterke start niet in z’n beste doen bij Al-Nassr. Waren het vorige week nog het plagende publiek - “Messi, Messi”, klonk het - en het spel van zijn medespelers die voor irritatie zorgden, was het gisteravond de scheidsrechter. De Portugees werd ook voor het eerst vroegtijdig naar de kant gehaald. Let vooral op z’n gelaatsuitdrukking op de bank.

23 reacties

  • Linda D'Haese

    1 jaar geleden
    Die man denkt echt dat hij god is en boven alles en iedereen verheven is dit komt ervan als men je de hemel in prijst in de media en over betaald wat een dikke nek
  • Werner Humblé

    1 jaar geleden
    Stop aub zodat we niet meer op uw ego moeten kijken
  • Marc De Baere

    1 jaar geleden
    Stop met voetballen en geniet van het leven.geld is toch geen probleem.
  • Harry Vankrinkelen

    1 jaar geleden
    Eens was hij één van de beste voetballers ter wereld, maar er is een tijd van komen en gaan en die tijd is al zeer lang ingetreden en dat beseft hij nog steeds niet met dank aan diegene die ervoor zorgen dat hij nog steeds ( over) rijkelijk betaald word!
  • HUGO WILLEMS

    1 jaar geleden
    Kan maar niet aanvaarden dat er een tijd komt ‘ van gaan ‘. Zo’n mooie carrière nu bekladden met dergelijk gedrag is zielig. Maar anderzijds strijkt die jongen wel 200 mio per jaar op … men zou voor minder het kind uithangen.