© ATV

Gustaph lanceert clip voor Eurosong-nummer ‘Because Of You’, waarin oude bekende verschijnt (die ook mee naar Liverpool gaat)

Over twee maanden is het van moetens voor Gustaph. De Belgische inzending voor het Eurosongfestival in Liverpool zal dan met volle overgave zijn lied Because Of You te berde brengen in de halve finale, in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de finale, twee dagen later op zaterdag 13 mei. Vandaag, vrijdag, werd de officiële clip van het catchy nummer gelanceerd. Twee verrassingen in die in stijlvol zwart-wit gefilmde choreografie met uitdagend geklede dansers: 1. Gustaph heeft zijn obligate grote Walter Van Beirendonck-hoed ingeruild voor een pet. 2. Naast Monique Harcum en Chantal Kashala zingt een derde zangeres in het achtergrondkoor, een oude bekende. Herken je haar? (Om niet te spoilen plaatsen we het juiste antwoord hieronder.*)

joro

© Youtube

(*De derde achtergrondzangeres is … zangeres, voormalig presentatrice en ATV-gezicht Sandrine Van Handenhoven. De drie zijn goede vrienden van Gustaph, en zouden ook in Liverpool in het achtergrondkoor van de zanger staan.) 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER