Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

INTERVIEW. Arne Engels, van 1B tot ontdekking in Bundesliga en zaterdag tegen Bayern: “Had gehoopt op meer waardering bij Club Brugge”

Voetbal“Wat de mensen over mij denken of wat er geschreven wordt, interesseert me niet.” In alle stilte ontpopte Arne Engels (19) zich tot basispion in de Bundesliga. Van Club NXT naar Augsburg. Tot bij de Rode Duivels? “Daar lig ik niet echt wakker van.”

10 reacties

  • Rob Vlam

    1 jaar geleden
    Doorbreken als jongere in Brugge? Ze geven daar liever 17milj aan een yaremchuk....... wees blij dat je er weg bent Arne.
  • Niko Bonne

    1 jaar geleden
    Die jongen word wel omringd door andere grotere beren op het veld . Als er dan een fijnvoetig ventje tussen loopt valt dat inderdaad op. Maar hij is goed , zonder meer. Zit toekomst in.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    De jonge garde kreeg wel degelijk een kans onder Clement, maar onder schreuder was het al van moeten en logisch deed hij verder met de gevestigde waarden. Had meer doorstroming verwacht onder Hoefkens maar die kreeg de “verzadigde”ploeg niet op de rails. De aankomende talenten willen direct spelen, wie neemt hen dit kwalijk, maar men moet eerst leren stappen vooraleer te lopen. Enkel supertalenten zijn een uitzondering maar die zijn al weggeplukt vooraleer ze 16 jaar zijn.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Dat die jongen net als Mbamba en Hautekiet nooit een eerlijke kans heeft gekregen in de hoofdmacht getuigt van weinig geloof in de jeugd bij Club. De doelstelling om in 2025 dacht ik om met een half A-elftal aan jongens door Club opgeleid te spelen, is ver van bereikt. Jammer en zeker als je ziet hoe vierkant het nu draait. Hier mag Club gerust een voorbeeld aan RSCA nemen!
  • Johan hendrickx

    1 jaar geleden
    In Westero vinden ze dat ook niet erg dat Brugge liever binnenlands talent elders plaatst; ze kunnen daar al 2 jaren genieten van De Cuyper en Van den Keybus. Maar de grooote voetbalkenners VARhaege en Mannaert gooien liever met hun centen voor de aankoop van buitenlandse 2e of 3e rangsvoetballers of een gebuisde bij Ajax..