ID/ Sebastiaan Franco
Volledig scherm
PREMIUM
© ID/ Sebastiaan Franco

INTERVIEW. Antwerphype Arthur Vermeeren over de ‘Great Old’, de Duivels en Engelse interesse: “Een makelaar? Dat vind ik nog niet nodig”

“Of de bondscoach me kent? Dat weet ik niet.” De vleesgeworden nuchterheid. Ondanks een opgewaardeerd contract en een grotere status komt Antwerp-middenvelder Arthur Vermeeren (18) nog steeds met de tram naar de club en blijft hij thuis de afwas doen. “Manchester United? Totáál niet mee bezig.”

9 reacties

  • linda van landeghem

    1 jaar geleden
    Als hij geen pech kent is hij binnen de 3 jaar rijp voor een topcompetitie. Nog wat body winnen, dan speelt hij met iedereen zijn voeten op het veld. Ongelooflijk hoe hij Teuma van Union telkens weer op het verkeerde been zette.
  • Erwin Van dorpe

    1 jaar geleden
    Het is niet omdat je in onze pintjes competitie meekan dat je een topvoetballer wordt ! Al doet hij mij denken aan de jonge De Bruyne. Kan de opvolger worden ´want Dbr´ is toch over zijn top.
  • Samuel Verstraeten

    1 jaar geleden
    Weghorst is een spits 🙄
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Loopt duidelijk nie naast zn schoenen en waarom een makelaar als je nog thuis woont, wordt de nieuwe Weghorst..
  • Dirk Janssen

    1 jaar geleden
    Tuur Vermeeren is een ruwe diamant… die beter voor zijn eigen ontwikkeling nog 2 op Antwerp zou blijven en dan de stap naar een top competitie. En hopelijk blijft hij blessure vrij .