VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Thomas Cammaert, het nieuwe ettertje in ‘Familie’: “Ik was ooit saboteur in de Nederlandse ‘De Mol’”

TVProblemen op komst in ‘Familie’, want er is ene Bas Vermeulen opgedoken. De bierbrouwer lijkt sympathiek, maar snel zal blijken dat hij een pitbull kan zijn. “Wie hem dwarsligt, zal het geweten hebben”, vertelt Thomas Cammaert (38), de acteur die het personage vertolkt, in ‘TV Familie’. Een Vlaming die in Nederland een ­eigen tv-programma heeft en heel wat rollen op zijn palmares heeft, waaronder saboteur in de Nederlandse ‘De Mol’. “Niemand heeft me toen ontmaskerd, behalve de winnares.”

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. “Na wat Piet Huysentruyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-acteur Pol Goossen is een man van principes
    PREMIUM
    BV

    “Na wat Piet Huysen­truyt toen deed, weiger ik voor die tv-zender te werken”: ‘Thuis’-ac­teur Pol Goossen is een man van principes

    Hij verschijnt dagelijks op de tv als Frank Bomans, maar ‘Thuis’-acteur Pol Goossen blijft verder liever uit de spotlight. Aan ‘Dag Allemaal’ geeft hij - naar aanleiding van de verkiezingen -uitzonderlijk toch een interview, om zich uit te spreken over zijn alles wat mis is in de wereld, zijn frustraties over tv-koks zoals Piet Huysentruyt, stand-upcomedians en de intensieve veeteelt. “‘La vache qui rit’ is de grootste marketingleugen ooit.”