Jack van Gelder en Tom Egbers
Volledig scherm
PREMIUM
Jack van Gelder en Tom Egbers © Brunopress/Patrick van Emst / ANP

“Als die hoer meegaat naar het EK, dan blijf ik thuis”: Nederlandse presentatoren Jack van Gelder en Tom Egbers in opspraak wegens grensoverschrijdend gedrag op NOS-sportredactie

De Volkskrant komt met meer informatie over wantoestanden op de werkvloer van NOS Sport, na gesprekken met 32 (oud-)medewerkers. Vooral de bekende presentatoren Tom Egbers (65) en Jack van Gelder (72) komen daar niet goed uit. Van vrouwen die bijnamen krijgen vanwege hun borsten over collega’s vragen of je ‘haar zou doen’, tot pesten na een affaire met de jonge stagiaire. Dit zijn de verhalen achter de schermen bij de NOS.

25 reacties

  • jack luteijn

    1 jaar geleden
    Deze mannen kunnen door hun torenhoge gages gewoon niet stoppen . Eigenlijk pure diefstal ,bovendien is hun netwerk daarop gebaseerd dat de jeugdigen niet aan de bak kunnen komen ! Pure belasting geld weggooierij
  • Teirlynck Luc

    1 jaar geleden
    Opnieuw een voorbeeld van een verziekte maatschappij ! Onmiddellijk ontslag geven
  • Rene Philips

    1 jaar geleden
    Bijna niet te geloven dat dergelijke uitspraken en pesterijen uitmonden op grensoverschrijdend gedrag en blijkbaar jarenlang bedekt blijven.
  • Jan Daems

    1 jaar geleden
    Waanden zich ontastbaar en dachten zich alles te kunnen permitteren. Normvervaging tot en met.
  • Herman Van Arendonk

    1 jaar geleden
    Dat valt me tegen van Tom Egberts. De NOS kan zich dit wangedrag niet permitteren. Er zijn heus wel presentatoren te vinden die respekt hebben voor collega's.