ANP / EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / EPA

Jasper Philipsen, Belgische spurttroef in Milaan-Sanremo, is overtuigd van zijn kansen: “Een Ferrari als ik win? Dat is niet aan mij besteed”

Jasper Philipsen (25) schoot dinsdag raak in Tirreno-Adriatico. Hij wil dat volgende week herhalen in Sanremo, tenminste als Tadej Pogacar en ploegmaat Mathieu van der Poel meewerken. “In een massaspurt ben ik sneller dan Mathieu, behalve als Tadej mij op de Poggio de nek over draait.” Een interview met de spurtbom van Alpecin-Deceuninck over brievenbussen, hamerhaaien, complimenten van Lotte Kopecky en La Primavera.

9 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Bekendheid met een molshoop draagt veel bij net als Ewan gewoon meeging tot boven en daarnaast weegt hij al gauw een 10kg minder dan Wout dus niet te voorbarig..met Mathieu als ideale wegkaptein...
  • Jan Gijsen

    1 jaar geleden
    Geen schijn van kans. Koers is 300 km. Zijn motor is goed voor max 200 km....
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Een week lang de Poggio oprijden met Mathieu kan veel goed doen maar ook "gewoon" samen als eerste daar aankomen want alle deskundigen gaan er al bij voorbaat vanuit dat niemand wegkomt, daarnaast wat Ewan kan ligt voor Jasper ook in de mogelijkheden met een wegkaptein als Mathieu die er wel het meeste recht op heeft na tweemaal misgrijpen..
  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Maakt geen enkele kans !
  • mon Callens

    1 jaar geleden
    Berg op zal hij moeten plooien ...