De bestuurder richtte een grote ravage aan
Foto Bas De Wilde

Jonge bestuurder rijdt op geparkeerde wagens en richt zo ravage aan in Menen

In Menen is een jonge bestuurder ingereden op een rij geparkeerde wagens. De botsing veroorzaakte heel wat schade. De straat waar het ongeval gebeurde, is afgesloten en wordt pas opengesteld als de getroffen wagens weggetakeld zijn.

Deze morgen om 9 uur heeft een jonge bestuurder een grote ravage aangericht in de Bruggestraat in Menen. Toen de bestuurder het busbedrijf Herman & Vandamme met een hoge snelheid passeerde, week hij af naar links en botste hij tegen twee geparkeerde wagens.

BEKIJK - De eerste beelden van de aangerichte schade

Videospeler inladen...

Kettingbotsing

De botsing zorgde voor een kettingreactie. Een van de wagens verloor een achterwiel. Een andere wagen werd een heel eind naar achter gekatapulteerd en knalde tegen een derde wagen. Die wagen belandde uiteindelijk tegen een vierde wagen en uiteindelijk tegen de voorgevel van een woning in de straat.

De bestuurder, een jongeman van 22 uit Poperinge, raakte lichtgewond en was onder invloed van drugs. Hij kon nog uit de wagen stappen, maar herinnert zich weinig van wat er precies gebeurd is. Intussen wordt de Bruggestraat afgesloten voor het verkeer en worden de beschadigde wagens weggetakeld.

Meest gelezen