BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert maakt de koers, Roglic maakt ze af: Sloveen vervolledigt Tirreno-hattrick in ‘Tappa dei Muri’

Primoz Roglic (33) heeft in Tirreno-Adriatico zijn hattrick compleet gemaakt. De Sloveen won in de ‘Tappa dei Muri’ zijn derde rit op rij en is zo 99,9% zeker van de eindzege. Wout van Aert maakte onderweg indruk met berewerk bergop.

50 reacties

  • Lea Verhoeven

    1 jaar geleden
    MHR.Philips en Gijbels als ze bij visma moeten controleren waarom dan niet de speciale schoentjes van MVDP denk dat dat ook is nodig is;
  • glenn wouters

    1 jaar geleden
    Velen zien hier elk hun eigen koers precies. Objectiviteit, sportiviteit en koerskennis is van, geen enkel belang. Komt er nog bij die liever een buitenlander zien winnen of goed presteren dan een Belg. En het is niet enkel in de koers, In elke sport is er altijd negatieve kritiek op wat een Belg presteert.
  • kris optiels

    1 jaar geleden
    Mathieu pakt wel titels, Geldof, zal noot rittenkoers winnen, das waar, maar waar hij wel toe in staat is wel en veel
  • wim rooyakkers

    1 jaar geleden
    Velen hier vergeten dat prof wielrennen team sport is.en bij Jumbo Visma is het eindresultaat het belangrijkste, de tijd van een kopman is voorbij,en ploegen die nog steeds een kopman hebben, vissen vaak achter het net.de renners worden goed betaald, en als er iemand kans maakt op de overwinning in een etappe koers,zal iedereen met plezier er alles aan doen om dat doel te bereiken.
  • Lucrèce Elve

    1 jaar geleden
    Zijn er nog andere die rijden