Wie verdient straks een Oscar?
Volledig scherm
Wie verdient straks een Oscar? © AP / / / AP

Wie verdient volgens jou een Oscar vannacht? Stem mee in onze poll

FilmIn de nacht van zondag op maandag worden de Oscars, ‘s werelds meest prestigieuze filmprijzen, weer uitgereikt. Topfavorieten zijn ‘All Quiet On The Western Front’ en ‘Everything, Everywhere, All At Once’, maar ook ons eigen landje maakt kans. Dat dankzij ‘Close’ van Lukas Dhondt. Wie verdient er volgens jou een beeldje?

19 reacties

  • James Williams

    1 jaar geleden
    Helaas, geen schijn van kans voor close tegen de sublieme Duitse film.
  • Jochem Goossens

    1 jaar geleden
    All Quiet on the Western Front is de beste film die ik het laatste jaar gezien heb. Dus ik vrees voor de kansen van close
  • David Lievens

    1 jaar geleden
    Hans Goossens, waarom? Beloon het beste, dat stimuleert mensen. Als je bij beste film zit, is het niet meer dan logisch dat je als buitenlandse inzending ook bij beste internationale film zit. De oscars hebben al belachelijke regeltjes genoeg. Doe uw best, presteer en dan kan je erkenning krijgen.
  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Je weet maar nooit! All Quiet is een Netflix film en in Hollywood zijn ze niet tuk op films die niet in de bioscopen draaien. Een paar jaren terug was er the Irishman van Scorcese met De Niro , Al Pacino en die had ook veel nominaties maar het werd niets. Ik vind het ergens terecht dat men kiest voor films op het witte doek en dat men streaming films links laat liggen.Natuurlijk All Quiet... is wel de beste film ,een meesterwerk maar toch succes voor Lucas!
  • dominique strouwen

    1 jaar geleden
    Wat het resultaat ook zal zijn is Close nu al winnaar....