André Hazes (29) en zijn Monique (45) vinden elkaar weer: vierde keer, goede keer?

Turbulent, dat is het minste wat je over het liefdesleven van de Nederlandse zanger André Hazes (29) kan zeggen. Drie keer al gingen ze uit elkaar, maar toch is Hazes opnieuw samen met de moeder van zijn zoon Monique Westenberg (45). Zo blijkt uit een openhartige Instagrampost. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou”, valt te lezen.

Gilles Liesenborghs

Hazes deelde zondagmiddag een foto waarop hij innig zoent met Monique. In het bijschrift heeft hij mooie woorden veil voor zijn oude liefde: “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.”

Knipperlichtrelatie

De voorbije jaren verscheen elke stap van Hazes’ turbulente liefdesleven in de pers. Meer dan eens ging daarbij over de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Maar tussendoor waren er ook relaties met tv-presentatrice Bridget Maasland, die hij zelfs ten huwelijk vroeg, en recentelijk nog met de jonge kinesitherapeute Sarah. Maar altijd kwam hij weer bij Monique terecht en dat is dus nu niet anders.

De twee begonnen voor het eerst een relatie in 2014. Hun liefde werd twee jaar later bekroond met de komst van een zoontje: Andreas Martinus Hazes, ofwel Dré. Sindsdien zitten de twee in een knipperlichtrelatie. In 2020 vroeg Hazes haar ten huwelijk, maar de verloving hield slechts drie maanden stand. Dit zou de vierde keer zijn dat ze het samen proberen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER