Deze week in ‘Familie’: maak kennis met verpleegster Karin - en zoek de verschillen met Carmen van De Kampioenen

TVDeze week de nodige feel good, spanning en mysterie in Familieland. En we ontdekken een nieuw gezicht. We leren Karin kennen, de nieuwe verpleegster voor Alfons. Aandachtige kijkers zullen mogelijk een wel erg bekend gezicht herkennen. Zoek de verschillen met de enige echte Carmen van ‘FC De Kampioenen’.

4 reacties

  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    In familie kan alles als ze de kijkers maar kunnen chokeren,ze ontslaan goede acteurs en laten steeds minder zeggende acteurs ten tonelen verschijnen,deze schrijvers promoten de ene drama na het anderen en de ene ruzie na de andere,de huidige scenario schrijvers zijn niet in staat om een deftig verhaal neer te pennen,geen wonder dat er vele kijkers afvallen,zij zijn de doodsteek van de serie op zicht,ontslaan die troep ,andere beter!!
  • Dirk Willems

    1 jaar geleden
    En om deze BV'S moeten er dus personages zoals Gunther Levi plaats maken en krijgen ze hun C4. Denk dat er bij sommige beslissingen een deftig reukje hangt.
  • Myriam Van Reck

    1 jaar geleden
    Hadden ze die nu geen betere pruik kunnen geven ?
  • Marie Lievens

    1 jaar geleden
    In de thuiszorg dragen we nog steeds een mondmasker! En tijdens een eerste bezoek de familie op die manier begroeten? Schort? Verpleegtas? Weinig professioneel!