© © Alexander Meeus

Man (23) raakt zwaargewond bij vechtpartij op parking van dancing Carré

Willebroek -

Een 23-jarige man is zondagochtend ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij op de parking van dancing Carré in Willebroek. Twee verdachten zijn door de politie opgepakt.

Wat de aanleiding voor de schermutseling was, wordt volop onderzocht door politiezone Rivierenland. Vast staat dat een 23-jarige man enkele rake klappen kreeg en op de grond is gevallen. Het slachtoffer was er erg aan toe en kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een medisch urgentieteam. Nadien is de jongeman overgebracht naar het UZ in Jette.

De politie kon de twee verdachten ter plaatse arresteren. Ze werden zondag ondervraagd over de feiten. Mogelijk worden ze nog voor de onderzoeksrechter geleid.

Drie weken geleden pakte de politie een 31-jarige man op die een portier met een pistool had bedreigd. Die kon het vuurwapen wegduwen en de deur van de discotheek sluiten. De verdachte werd opgepakt. Het wapen had hij al weggegooid in de buurt van de parking, maar het kon tijdens een zoekactie worden aangetroffen. De dertiger werd na de feiten aangehouden door de onderzoeksrechter. (tdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Blikvangers Mechelen