Eden Hazard speelde in Qatar zijn laatste matchen voor de Rode Duivels.
Volledig scherm
Eden Hazard speelde in Qatar zijn laatste matchen voor de Rode Duivels. © Photo News

“Niet op het veld bij Real, maar wel spelen bij Rode Duivels... Dat zag ik niet zitten”: Eden Hazard openhartig over afscheid

Eden Hazard (32) dacht al sinds het EK in 2021 na over zijn internationaal pensioen. In een interview met RTBF speelt hij open kaart over zijn afscheid bij de Rode Duivels. “Niet op het veld staan bij Real, daarna bij de Rode Duivels toekomen, wel spelen en dat allemaal terwijl jongere gasten het ook verdienen om voor de nationale ploeg uit te komen... Dat zag ik niet zitten.”

23 reacties

  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    De dag dat Hazard bij Real getekend had, is zijn voetballoopbaan geëindigd. De nulletjes in het contract zijn er voor voetballers te veel aan. Opeens trappen ze geen deuk meer in een pakje boter. Ik herinner me het liefst de fenomenale Eden van bij Chelsea en van op het WK 2018 in Rusland 👍.
  • Franky Malfliet

    1 jaar geleden
    Prachtige tijd gehad maar moet zelf ook toegeven zelfs bij de rode duivels dat het niet meer gaat
  • Ludo Van Damme

    1 jaar geleden
    Eden heeft geen sterallures.
  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    Een misstap van Real, Eden kan je altijd gebruiken. Na het WK stond hij klaar om terug te keren.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Mooie zaken laten zien, maar absoluut niet alles eruit gehaald want zoveel talent. Nu goed zakken vullen en niks meer presteren, normaal dat hij niet meer bij RD zal spelen behalve bij vorige bondscoach die aan vriendjespolitiek deed. Is slim de eer aan zichzelf te laten. Geniet van je pensioen.