‘Blind getrouwd’-deelneemster Laura Lieckens gaat trouwen

Haar huwelijk in ‘Blind getrouwd’ kende drie jaar geleden geen happy end, maar intussen heeft Laura Lieckens (30) de ware geliefde gevonden. De Turnhoutse heeft zich verloofd met haar vriend Yorben, met wie ze vorige zomer al een kindje kreeg.

“Technisch gezien is het van moeten, maar het is ook echt uit liefde.” Met een kwinkslag kondigt Lieckens op Instagram aan dat ze straks opnieuw gaat trouwen. Ze deelt er een gezinsfoto met haar partner Yorben, zoontje Eben – van wie ze in augustus beviel – en Enthe, Yorbens dochter uit een vorige relatie. Lieckens pluskindje pronkt met een T-shirt waarop staat: “Wil je met onze papa trouwen?”

Over die vraag moest Lieckens naar eigen zeggen geen twee keer nadenken. “Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lieckens leerde haar kersverse verloofde kennen na haar Blind getrouwd-avontuur, waarin ze gekoppeld werd met Sonny. Dat huwelijk hield geen stand en Lieckens kreeg veel negatieve reacties te slikken. Die ervaringen goot ze destijds in een boek.

LEES OOK. Laura van ‘Blind getrouwd’ schrijft boek: “De haatreacties hebben me hard geraakt” (+)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER